Θεραπευτικό Τραγούδι - Ελίνα, Νάχνα Νικολίτσα

Open Player
Kalender
Monatsansicht
Monatsansicht
Wochenansicht
Wochenansicht
Rubrikenansicht
Rubrikenansicht
Veranstaltung: 'Ενεργειακή Οστεοπαθητική'Print
  Reden / Vorträge
Reden / Vorträge
Datum: Montag, 13 November, 2017 - 6:00 pm

kalu_fb

 

Πρόσκληση για εργαστήρι θεραπείας και συνάντηση ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ

«Ενεργειακή Οστεοπαθητική – Το Σώμα ως Ναός της Ψυχής»

Δευτέρα 13.11.2017, ώρα 18.00 - 20.00 μ.μ.

Στο Nahna Voice Center

H Kalu ερχεται από τη Γερμανία στην Αθήνα για 2 ημέρες και πραγματοποιεί μία ομαδική συνάντηση και ατομικές θεραπείες για όποιον ενδιαφέρεται.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 13/11 και οι ατομικές θεραπείες στις 13 & 14/11 στο Nahna Voice Center.

Στο εργαστήρι ενεργειακής οστεοπαθητικής μπορείτε να βυθιστείτε στα ενεργειακά επίπεδα των κρυστάλλινων πυραμίδων. Να δοκιμάσετε τη δική σας ποιότητα θεραπευτικής ενέργειας και να διαφωτίσετε εκ νέου το σωματικό επίπεδο των οργάνων. Το σώμα και η αύρα σας καθαρίζονται στο άσπρο κρυστάλλινο φως. Η Kalu σας δείνει την ίδια κίνηση των οργάνων – νοιώθουμε και καθοδηγούμαστε συνάμα.

Θα απαντήσει επίσης με χαρά στις ερωτήσεις σας σχετικά με την μετεκπαίδευση και με μαθήματα στην «Ενεργειακή Οστεοπαθητική – Το Σώμα ως Ναός της Ψυχής», όπως π.χ.: Ποιο είναι το όφελος για μένα και για τους πελάτες μου? Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτήν την δουλειά? Ποια είναι η διαφορά με την οστεοπαθητική? κτλ.

Στο τέλος δίνει την θεραπευτικό φως απεραντοσύνης.

Παρακαλώ δηλώστε τη συμμετοχή σας : Nahna Voice Center, Αγίου Μελετίου 68, 2108616793, 6947433899, Diese E-Mail-Adresse ist gegen Spambots geschützt! JavaScript muss aktiviert werden, damit sie angezeigt werden kann.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.osteopathic.vision – FB Kalu Schreiber FB Osteopathic.Vision

Κόστος : 15 €

 

Σχετικά με τις ατομικές θεραπείες της Kalu

«Ενεργειακή Οστεοπαθητική – το Σώμα ως Ναός της Ψυχής»

Αυτή η θεραπεία προσφέρει στοργική εξέταση και περίθαλψη.

Εντοπίζονται μπλοκαρίσματα στη σπονδυλική στήλη, στον θώρακα, στα εσωτερικά όργανα και στο κρανιοσακραλικό σύστημα. Τα κυριότερα μπλοκαρίσματα μπορούν να διαλύονται με ειδικές δραστικές ενεργειακές τεχνικές. Μετά οι ενέργεια μπορεί ξανά να ρέει πιο ελεύθερα, και ανοίγονται χώροι που γεμίζονται με την αγάπη σου.

Παλιά τραύματα βγαίνουν στην επιφάνια και μπορείς να τα αποδεχτείς με αγάπη και να διαλύονται. Εάν παρουσιάζονται θέματα που χρειάζονται ακόμα θεραπεία γίνεται σχετική συμβουλευτική. Εννοείται ότι είμαι στη διάθεση σου με όλες μου τις θεραπευτικές γνώσεις.

Η θεραπεία είναι κατάλληλη για όλους - νεογέννητα και παιδιά όπως και ενήλικους οποιασδήποτε ηλικίας με σωματικά ή ψυχικά προβλήματα.

Αλλά και ανθρώπους χωρίς εμφανή προβλήματα βοηθάει αυτή η βαθιά εντατική ιαματική θεραπεία να ξανανιώσουν καλά στο σώμα τους και να διαλύσουν μπλοκαρίσματα που τους εμποδίζουν να βαδίζουν ελεύθερα στον δρόμο τους. Η ψυχή αποκτά ξανά χώρο.

Κόστος 80 €
Μοιραστείτε το!


Σχόλια από το Facebook: